Blog

vrijdag, 4 oktober 2019, 2:08 pm Geschreven door 
Gepubliceerd in Blog

Verhuur van brandblussers bij evenementen

Het seizoen staat weer voor de deur. In gans België worden weer talrijke evenementen georganiseerd in de lentemaanden en zomermaanden. Veel publiek zoekt dan vertier op festivals, jaarmarkten en braderieën. Het bijeenkomen van grote groepen mensen moet goed gereguleerd worden. Daarbij vormt bescherming tegen gevaren een essentieel onderdeel tijdens de evenementen.

Als zich een calamiteit voordoet zoals het ontstaan van brand dan dient er voldoende en vooral betrouwbaar blusmateriaal voorhanden te zijn. Onderschat u de wettelijke maatregelen in België niet op bijvoorbeeld jaarmarkten waar elke standhouder over een goed werkende brandblusser dient te beschikken. De boetes verschillen per locatie als hier niet aan voldaan wordt, maar zijn aanzienlijk. Heeft u twijfel over de staat van uw brandblusapparatuur laat B&S brandpreventie dan een controle uitvoeren. Neemt u hiervoor contact met ons op. Organiseert u een evenement of bent u een individuele deelnemer? Dan kunt u bij ons brandblussers van de beste kwaliteit huren in alle gewenste aantallen. De brandblussers zijn voorzien van het BENOR keurmerk. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste bedrijfszekerheid.

Verhuur van poederblussers en CO2 blussers

Afhankelijk van de aard van het evenement of uw behoefte heeft u de keuze uit poederblussers met een volume van 6 kilo. Ook verhuren wij CO2 blussers met een capaciteit van 5 kilo. Deze blussen niet met vloeistof maar verspreiden sneeuw. Deze zijn bijzonder geschikt voor festivals waar veel gewerkt wordt met elektronische voorzieningen. De electronica wordt door het blussen met een CO2 brandblusser niet aangetast.

Verhuur per dag of voor langere periodes

Heeft u brandblussers nodig voor een evenement dat één dag duurt of voor meerdere dagen of weken? U kunt zelf de periode aangeven en naarmate de huurperiode langer duurt worden de toch al zeer aantrekkelijke tarieven voor de huur van uw brandblussers nog goedkoper. Wilt u uw evenement dus afdoende beveiligen tegen de risico’s van brand en kiest u voor het beste betrouwbare materiaal? Dan ligt de keuze voor ons voor de hand. Huren is goedkoper dan kopen, dus informeert u naar de mogelijkheden.

Meer in deze categorie: « Passieve brandpreventie

B & S Brandpreventie en Signalisatie

Archimedeslaan 52, 2650 Edegem

0496 47 05 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.