Blog

woensdag, 1 augustus 2018, 12:24 pm Geschreven door 
Gepubliceerd in Blog

Hoge kwaliteit brandblusapparaten met Benor keur

B&S brandpreventie en signalisatie in Edegem heeft zich onder andere gespecialiseerd in het leveren van een ruim assortiment van brandblusapparaten. Onze B&S brandblusapparaten zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar met de classificeringen; A (vaste stoffen), B (vloeistoffen) en C (gas). Ook kunt u bij ons terecht voor koolzuurgassneeuwblussers (CO2). Deze brandblusapparaten verspreiden geen vloeistoffen maar sneeuw met een temperatuur van -79 graden. Doordat geen reststoffen achterblijven bij het gebruik van CO2 brandblussers blijven electronica onbeschadigd.

Ook voor waterschuimblussers bent u bij ons aan het juiste adres. Deze brandblusapparaten zijn geschikt voor het blussen van branden in hout, textiel, papier en vloeistof. Op alle apparaten geven wij een garantie en deze zijn Benor gekeurd. Ook is het mogelijk om de brandblussers te huren.

Wij leveren de brandblusapparaten onder andere aan bedrijven, de horeca en een syndicus van de Vereniging van Mede-eigenaars.

Keuring van brandblussers

B&S brandpreventie en signalisatie is ook gecertificeerd voor de keuring van alle merken brandblussers. Een goed werkend brandblusapparaat draagt bij aan de veiligheid in een complex en de keuring hiervan is wettelijk verplicht. Als het apparaat wordt goedgekeurd ontvangt u een attest, waarmee u kunt aantonen dat de brandblusser aan alle eisen voldoet.

Onderhoud van brandblusapparatuur

Naast de verkoop en verhuur van brandblusapparaten en de keuringen verzorgen wij ook graag het onderhoud voor u. Dit is van groot belang om de apparaten in uitstekende conditie te houden. Wij bieden u éénmalig onderhoud, maar voor uw eigen veiligheid en die van anderen adviseren wij om te opteren voor regelmatig onderhoud.

Signalisatie

Aanbrengen van signalisatie maakt ook een wezenlijk onderdeel uit van onze dienstverlening. Signalisatie is onmisbaar bij het optreden van brand. Met pictogrammen worden de vluchtwegen en de aanwezige blusmiddelen duidelijk aangegeven. De pictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De kleuren geven de zaken aan waarop de pictogrammen betrekking hebben. Rood staat voor waar blusmiddelen zich bevinden. Groen staat voor vluchtwegen. Geel-zwarte wijzen op gevaarlijke situaties en rood-witte pictogrammen geven verboden aan.

Bij B&S brandpreventie en signalisatie bent u verzekerd van een uitstekende service en een prima kwaliteit. Contacteert u ons vandaag nog voor de mogelijkheden.

B & S Brandpreventie en Signalisatie

Archimedeslaan 52, 2650 Edegem

0496 47 05 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.