Blog

maandag, 3 september 2018, 11:35 am Geschreven door 
Gepubliceerd in Blog

Brandpreventie bij evenementen, verhuur van brandblussers

Evenementen houden altijd een zeker veiligheidsrisico in. Brandpreventie maakt een essentieel onderdeel uit van een bescherming tegen calamiteiten.

Voor kleine en grote evenementen als festivals verhuurt B&S brandpreventie en signalisatie in Edegem brandblussers in alle gewenste aantallen. Wij leveren in de 3 gewesten in België, te weten Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Ongeveer 100 kilometer rondom Edegem. Alle brandblussers zijn van de kwaliteit die u van onze B&S brandblusapparaten mag verwachten. De blusapparaten dragen het BENOR keurmerk wat garant staat voor een goede bedrijfszekerheid.

Poederblussers en CO2 blussers te huur

Wij verhuren poederblussers met een capaciteit van 6 kilo en CO2 blussers van 5 kilo. Deze CO2 blusapparaten verspreiden geen vloeistof maar sneeuw. Dit maakt deze brandblussers zeer geschikt voor het blussen van branden in electronica. Absoluut veilig voor electronica aangezien er geen residue van schadelijke stoffen achterblijft.

Verhuur per dag of voor langere periodes

Wij verhuren de brandblusapparaten voor korte of langere periodes. Verhuur per dag is mogelijk maar ook kunt u de apparaten huren voor bijvoorbeeld één, twee of drie weken. De tarieven die wij aanbieden zijn concurrerend aangezien wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben. Des te langer de huurperiode duurt zijn de tarieven scherper.

Bent u dus voornemens om een evenement te organiseren en wilt u de bezoekers laten zien dat u hun veiligheid serieus neemt door een ruime aanwezigheid van blusmateriaal? Dan kunt u ons inschakelen voor een passend advies. De huur van blusapparatuur is een goed alternatief voor de aankoop. Wij leveren de apparatuur op locatie en nemen deze ook weer in na afloop van het evenement.

Brandblussers van hoge kwaliteit

B&S brandpreventie en signalisatie in Edegem heeft al aan veel klanten brandblussers van hoge kwaliteit verkocht of verhuurd. Hierdoor zijn wij een gevestigde naam in de regio geworden. Neemt u brandpreventie net zo serieus als wij? Dan hoeft u niet verder te zoeken, u heeft ons tenslotte al gevonden. Contacteer ons direct voor nadere informatie over de verhuur en/of een vrijblijvende offerte.

B & S Brandpreventie en Signalisatie

Archimedeslaan 52, 2650 Edegem

0496 47 05 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.