Blog

vrijdag, 4 oktober 2019, 2:08 pm

Het seizoen staat weer voor de deur. In gans België worden weer talrijke evenementen georganiseerd in de lentemaanden en zomermaanden. Veel publiek zoekt dan vertier op festivals, jaarmarkten en braderieën. Het bijeenkomen van grote groepen mensen moet goed gereguleerd worden. Daarbij vormt bescherming tegen gevaren een essentieel onderdeel tijdens de evenementen.

woensdag, 17 juli 2019, 2:04 pm

Bij ons bent u aan het juiste adres voor brandpreventieadvies. Wij hebben ons gespecialiseerd in advisering over en uitvoering van zowel actieve als passieve brandpreventie. Bij passieve brandpreventie richten wij ons onder andere op een juiste keuze van materialen. Brandvertragende materialen zijn essentieel in de strijd tegen de verspreiding van een ontstane brand. Daarbij is kennis van de omstandigheden waaronder een brand kan ontstaan een belangrijk iets ter voorkoming van het ontstaan van een brand.

vrijdag, 21 december 2018, 11:10 am

Brandpreventie Antwerpen verzorgt advies over brandpreventie. Veel branden ontstaan door onachtzaamheid of onverantwoorde acties. Door het in kaart brengen waar en onder welke omstandigheden een potentiële brand kan ontstaan kunnen preventieve maatregelen getroffen worden.

woensdag, 21 november 2018, 3:31 pm

B&S COMM.V. verzorgt de keuring van brandblussers volgens de Benor norm. BENOR staat voor BElgische NORm. Een gekeurde brandblusser volgens deze norm geeft u de garantie dat de brandblusser voldoet aan deze norm op het gebied van veiligheid en bedrijfszekerheid.

donderdag, 1 november 2018, 4:51 pm

Een essentieel onderdeel van het waarborgen van de veiligheid inzake brandpreventie is binnensignalisatie. Er bestaat een wettelijk voorschrift om gebouwen zoals kantoren, studentenhuizen en fabrieken te voorzien van veiligheidspictogrammen. Hierdoor is het duidelijk waar brandblussers, rookmelders, brandalarmen en rookluiken zich bevinden. Als er noodzaak bestaat voor een evacuatie is het ook belangrijk om duidelijk aan te geven waar zich de nooduitgangen bevinden.

maandag, 3 september 2018, 11:35 am

Evenementen houden altijd een zeker veiligheidsrisico in. Brandpreventie maakt een essentieel onderdeel uit van een bescherming tegen calamiteiten.

woensdag, 1 augustus 2018, 12:24 pm

B&S brandpreventie en signalisatie in Edegem heeft zich onder andere gespecialiseerd in het leveren van een ruim assortiment van brandblusapparaten. Onze B&S brandblusapparaten zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar met de classificeringen; A (vaste stoffen), B (vloeistoffen) en C (gas). Ook kunt u bij ons terecht voor koolzuurgassneeuwblussers (CO2). Deze brandblusapparaten verspreiden geen vloeistoffen maar sneeuw met een temperatuur van -79 graden. Doordat geen reststoffen achterblijven bij het gebruik van CO2 brandblussers blijven electronica onbeschadigd.

B & S Brandpreventie en Signalisatie

Archimedeslaan 52, 2650 Edegem

0496 47 05 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.