Brandblussers in Antwerpen

Image

Brandpreventie Antwerpen is erkend leverancier van betrouwbare B&S brandblusapparaten, voor elke toepassing is een juiste brandblusser vereist. Wij leveren onder andere poederblussers met een inhoud van 6, 9 en 50 kilo, die geschikt zijn voor het blussen van brand op vaste stoffen, vloeistoffen- en gasbranden. De poederblussers zijn voorzien van een bluspistool. Poederblussers van het vooraanstaande merk B&S zijn voorzien van en herkenbaar aan de aanduiding A (vaste stoffen), B (vloeistoffen) en C (gas).

Co2, Schuim en Poederblussers

Geleverd door Brandpreventie

Image

Daarnaast levert brandpreventie Antwerpen koolzuurgassneeuwblussers (CO2). Koolzuurgassneeuwblussers zijn verkrijgbaar in 2 en 5 kilo en zijn zeer geschikt voor het blussen van branden in server-ruimtes, hoogspanningsinstallaties, computerruimtes, laboratoria, keukens en vloeistoffen doordat het geen reststoffen achterlaat bij gebruik en dus elektronica niet aangetast wordt. Het blusmiddel wordt niet als vloeistof maar als sneeuw uit het toestel geblazen en heeft een temperatuur van -79 graden.

Waterschuimblussers zijn verkrijgbaar met een inhoud van 6,9 of 50 liter en zijn gevuld met water met een toevoeging (EX-1), hierdoor is deze blusstof zeer geschikt voor het blussen van branden in hout, textiel en papier, ook bij vloeistofbranden is dit middel zeer bruikbaar.

Het keuren van brandblussers

Brandpreventie Antwerpen verzorgt ook de keuringen van brandblussers

Image

Brandpreventie Antwerpen verzorgt ook de keuringen van brandblussers, bij goedkeuring ontvangt u een attest, waaruit blijkt dat u aan de wettelijke verplichting voldoet en uw brandblussers in goede staat verkeren. Ook voor onderhoud van uw brandblussers kunt u bij ons terecht, wij vullen en hervullen de brandblussers, zodat zij weer bedrijfszeker zijn. U kunt hierbij kiezen voor een éénmalig onderhoud, maar ook voor periodiek onderhoud, hierbij is geen sprake van contractuele verplichten en kunnen wij deze service voor u verlenen tegen een zeer concurrerende prijs.

Alle brandblusapparaten zijn van topkwaliteit, hiervoor staat het bekende merk B&S garant. Brandpreventie Antwerpen heeft volle vertrouwen in dit merk en biedt volledige garantie op het product. Alle brandblussers zijn ook te huur. Informeert u vrijblijvend naar alle mogelijkheden per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst!

Al onze brandblusapparatuur is benor en ce goedgekeurd.

B & S Brandpreventie en Signalisatie

Archimedeslaan 52, 2650 Edegem

0496 47 05 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.