Poederblusser van classificatie A, B of C in de regio Antwerpen

Image

B&S Brandpreventie en Signalisatie levert en plaatst in ongeveer 40 km rondom Antwerpen poederblussers van 6 kg. De brandweer schrijft voor dat met name in studentenhuizen en als taak voor Verenigingen van Eigenaren poederblussers worden geplaatst in het kader van brandpreventie. Wij leveren deze poederblussers in drie uitvoeringen. Een ontstane brand vraagt om de aanwezigheid van de juiste poederblusser. Wij voorzien u graag van de juiste informatie en plaatsen de juiste brandblussers, afhankelijk van de omstandigheden op locatie.

Onze brandblussers zijn van uitstekende kwaliteit en daarom krijgt u van ons een onvoorwaardelijke garantie. Wij verzorgen een snelle levering en plaatsing. De door ons geleverde poederblussers hebben een A, B of C kwalificering, geheel afgestemd op het doel waarvoor deze bestemd zijn.

ABC poederblussers, wat betekent dat?

Een B&S poederblusser met de aanduiding A is bestemd voor het blussen van branden in vaste stoffen. De classificering B houdt in dat de poederblusser geschikt is voor het blussen van optredende branden in vloeistoffen, terwijl een poederblusser met de aanduiding C geschikt is voor het doven van gasbranden. Alle exemplaren zijn bij ons te koop, maar ook verhuren wij deze.

Keuring en onderhoud van uw poederblusser door een BENOR gecertificeerd bedrijf

Wij beschikken over het BENOR certificaat, waardoor u verzekerd bent van een veilige brandpreventie. Wettelijk is bepaald dat brandblusapparaten jaarlijks gekeurd en onderhouden moeten worden om een veilige werking te garanderen. B&S Brandpreventie en Signalisatie in Edegem verzorgt deze taken voor u, uw veiligheid is tenslotte een groot goed. Na de goedkeuring van uw brandblusser, hetzij van klasse A, B of C, ontvangt u een attest. Hiermee kunt u aantonen dat u aan uw verplichtingen heeft voldaan en dat uw brandblussers in goede staat verkeren.

Jaarlijks moet de brandweer in de regio Antwerpen veelvuldig uitrukken vanwege branden in panden, in vele gevallen was de schade beperkt gebleven, wanneer het juiste blusmateriaal aanwezig was. Een poederblusser kan het verschil betekenen tussen een uitgebrande woning of een schade die beperkt blijft, uiteraard is de veiligheid van bewoners of aanwezigen het allerbelangrijkste.

Wilt u zich dus verzekeren van een veilige woonomgeving, dan ligt de keuze voor het aanschaffen of huren van een poederblusser voor de hand. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw brandpreventie. Graag bezoeken wij u op locatie om te bepalen welke maatregelen getroffen kunnen worden om het bestrijden van brand te voorkomen.

Neemt u geen risico en kiest u vandaag nog voor een deskundig bedrijf, dat zich kan beroepen op een ruime ervaring en een prima expertise.

B & S Brandpreventie en Signalisatie

Archimedeslaan 52, 2650 Edegem

0496 47 05 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.