Voorkomen is beter dan genezen, zeker bij een brand!

Image

Eén van de specialiteiten van brandpreventie Antwerpen is brandpreventieadvies, dit kan actieve en passieve brandpreventie omvatten. Het zich goed inleven in hoe en waar mogelijk een brand zou kunnen ontstaan is van essentieel belang bij het voorkomen van brand.

Daarnaast moet er zowel voor bedrijven als voor particulieren een goed vluchtplan voorhanden zijn. In deze materie kan brandpreventie Antwerpen haar klanten goed adviseren, voorkomen is in dit verband beter dan genezen. Veel branden ontstaan door onzorgvuldig gedrag, u kunt daarbij denken aan een brandende kaars welke te dicht bij een gordijn wordt geplaatst of het ontstaan van kortsluiting door een ondeugdelijk aangelegde elektriciteitsvoorziening, maar ook toegepast niet brandvertragend materiaal kan ervoor zorgen dat een beginnende brand zich snel voortplant. Een goede voorlichting door brandpreventie Antwerpen kan veel leed en schade voorkomen.

Naast passieve brandpreventie wordt door ons veel aandacht besteed aan actieve brandpreventie in Antwerpen en omstreken. Brandpreventie Antwerpen levert een breed scala aan brandblussers voor diverse toepassingen, zo leveren wij poederblussers, schuimblussers en koolzuurgasblussers. Ook verhuren wij brandblusapparaten voor de zakelijke en particuliere markt.

Brandpreventie Antwerpen kan voor haar klanten eveneens automatische blussers voor verwarmingsketels op mazout installeren, waardoor een beginnende brand direct gedoofd wordt. Ook verzorgen wij de installatie van blusinstallaties voor afzuigkappen.

Voor wat grotere ruimtes kan het best gekozen worden voor brandhaspels, verkrijgbaar in allerlei lengtes. Op den duur kan een brandblusser de effectiviteit verliezen, daarom is goed onderhoud van belang. Brandpreventie Antwerpen kan periodieke controles verzorgen, bij goedkeuring krijgt de klant een attest. Ook voor het nazicht en het bijvullen kunt u ons inschakelen. Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor uw brandpreventie, dan zijn wij u graag van dienst. Uw veiligheid is ons dagelijks werk.

Image

B & S Brandpreventie en Signalisatie

Archimedeslaan 52, 2650 Edegem

0496 47 05 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.