Signalisatie en pictogrammen

voor een veilige omgeving en vluchtroute

Image

Brandpreventie Antwerpen heeft zich gespecialiseerd in signalisatie. Bij het ontstaan van brand is het van belang en verplicht om openbare plaatsen en bedrijfsgebouwen te voorzien van veiligheidspictogrammen waardoor in geval van een evacuatie nooduitgangen en blusmiddelen gelokaliseerd kunnen worden.

Signalisatie geschiedt middels het aanbrengen van pictogrammen en deze bestaan in verscheidene vormen en groottes. Rode pictogrammen duiden op de aanwezigheid van blusmiddelen, groene pictogrammen duiden evacuatiewegen aan, geel-zwarte geven de aanwezigheid van gevaren aan en de rood-witte pictogrammen duiden op verbodstekens.

Brandpreventie Antwerpen is gecertificeerd op het gebied van signalisatie en kan deze op professionele wijze voor u installeren en verzorgt ook regelmatig het nazicht. Wij zijn tevens verdeler van Pikt-o-norm en Everlux pictogrammen. Als verdeler kiezen wij voor de beste merken, het betreft immers uw veiligheid. Levens kunnen hierdoor immers gered worden voordat de brandweer aanwezig is. Aan de hand van de aangebrachte pictogrammen wordt de benodigde informatie verstrekt. Van groot belang is dat er geen hindernissen aanwezig zijn op de vluchtwegen, door ontstane paniek en rookontwikkeling kan een gevaarlijke situatie ontstaan door bijvoorbeeld struikelgevaar, laat u zich hierin goed adviseren door brandpreventie Antwerpen, zodat een evacuatie in noodgevallen op de juiste wijze kan verlopen.

Met een ruime ervaring in het aanbrengen van signalisatie en een goede advisering over de juiste producten is brandpreventie Antwerpen uw metgezel in de strijd tegen de gevaren van brand. Alle door ons geleverde pictogrammen voldoen aan het K.B. 17/6/97-NBN ISO 6309 e. waardoor u verzekerd bent van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het voldoen aan deze norm verschaft een gevoel van veiligheid voor de aanwezigen, ingeval van evacuaties is dit van kritiek belang.

Vooraleer te kiezen voor een onderneming die de signalisatie voor u kan verzorgen, adviseren wij u om eerst ons te contacteren, wij voorzien u graag van een sluitende oplossing voor uw wensen en bieden u een goede prijs, zonder daarbij afbreuk te doen aan de excellente kwaliteit die wij als gecertificeerde onderneming kunnen bieden.

Image

B & S Brandpreventie en Signalisatie

Archimedeslaan 52, 2650 Edegem

0496 47 05 28

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.